Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα με παιδί στην αγκαλιά



Παραλίγο τραγωδία στη Λεωφόρο Καλυβίων, όπου ένα αυτοκίνητο παρέσυρε νεαρή μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά της το αγοράκι της! Μάνα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

To συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 απόψε κοντά στα φανάρια της Λ. Καλυβίων στο ρεύμα προς Λιανοκλάδι. Σύμφωνα με το LamiaReport, μια οικογένεια με δυο παιδάκια είχε πάει στο κρεοπωλείο για να ψωνίσει και στη συνέχεια επιχείρησε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο πατέρας με το κοριτσάκι περάσαν. Όχι όμως και η μητέρα με το αγοράκι που το κρατούσε στην αγκαλιά της, αφού ένα μπλε αυτοκίνητο με οδηγό μια γυναίκα, παρέσυρε την μάνα με το παιδάκι. Ακολούθησε πανικός αφού το μόλις 6 ετών αγοράκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου και λίγα μέτρα πιο κει, βρισκόταν πεσμένη στο δρόμο η μητέρα του!

 

Ο πατέρας έτρεξε και απεγκλώβισε το αγοράκι, ενώ όσοι βρέθηκαν στο σημείο έτρεξαν να βοηθήσουν και την μητέρα, που φαινόταν να έχει τραυματιστεί πιο βαριά. Στο σημείο έσπευσαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν μητέρα και παιδί, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Η τροχαία Λαμίας κάνει προανάκριση για το συμβάν.