Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή 11/6 στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διεξαγωγής της εκδήλωσης με την επωνυμία «Run - Bike - Care».
Συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 10: 30΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις ακόλουθες οδούς και λεωφόρους, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως την Λ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος.
-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την Λ. Αμαλίας έως την οδό Ιπποκράτους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Χαρ. Τρικούπη έως την Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την Λ. Βασ. Αμαλίας έως την Λ. Βασ. Κων/νου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδηττού (κατερχόμενο) και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Μελεάγρου, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου έως την Λ. Βασ. Κων/νου.
-Αραβαντινού, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου έως την Λ. Βασ. Κων/νου.
-Κλεάνθους, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Γεωργίου Β΄ έως την Λ. Βασ. Κων/νου.
Κατά τις ώρες που θα ισχύσει η ανωτέρω απαγόρευση της κυκλοφορίας θα απαγορεύεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων:
-Λ. Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης
-Λ. Βασ. Κων/νου - Βασ. Γεωργίου Β΄(ΤΡΟΥΜΑΝ)

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.