Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 -

Κρούσμα bullying σε Λύκειο του Αγρινίου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας μαθητήςΘύμα bullying έπεσε - σύμφωνα με ρεπορτάζ του agrinioreport.com - μαθητής του 3ου Λυκείου σε σχολείο του Αγρινίου, ανήμερα των μαθητικών εκλογών για την ανάδειξη 5μελών προεδρείων ανά τμήμα.

Βάσει των όσων αναφέρει το δημοσίευμα, ο μαθητής είχε θέσει υποψηφιότητα στο τμήμα του και μάλιστα εξελέγη.

Η ένταση ξεκίνησε αρχικά με φραστική επίθεση από κάποιους συμμαθητές του κοροϊδεύοντάς τον πολύ έντονα και άσχημα. Το παιδί μαζί με την παρέα του, απομακρύνθηκε από το σημείο και ειδοποίησε τον διευθυντή του Λυκείου για το συμβάν ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον μαθητή, τους τόνισε πως αν συνεχιστεί το θέμα, θα πέσουν αποβολές.

Το παιδί με την παρέα του βγήκαν στο προαύλιο και εκεί δέχθηκε επίθεση από την ομάδα των παιδιών, στην οποία είχαν παρεισφρήσει και εξωσχολικοί που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σχολείο.

Το ρεπορτάζ στο agrinioreport.com, το παιδί δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο μάτι και στο πίσω μέρος του κρανίου προκαλώντας του εμφανή σημάδια.

Μεταφέρθηκε σχεδόν άμεσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου εξετάσθηκε, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, όπου έφτασε άμεσα. Οι αρχές κατέγραψαν το συμβάν και πήραν καταθέσεις.

Ο μαθητής παρέμεινε για κάποιες ώρες στο Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τους οικείους του αποχώρησε.