Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Κρήτη: Νέο θρίλερ με εξαφάνιση γυναίκαςΚι ενώ ακόμη οι Αρχές της Κρήτης συνεχίζουν τις έρευνες που θα οδηγήσουν στα ίχνη της 37χρονης εγκύου από τη Βουλγαρία που αγνοείται εδώ και αρκετές ημέρες, άλλη μία υπόθεση εξαφάνισης έρχεται να σημάνει συναγερμό.

Πρόκειται για την Αντονίνα Ζόεβα, επίσης από τη Βουλγαρία ηλικίας 38 ετών τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 11 Μαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, το μεσημέρι εκείνης της μέρας η 38χρονη ήταν με φιλικά της πρόσωπα στα Μισίρια Ρεθύμνου και στη συνέχεια πήγαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χουμέρι.

Γύρω στις 11 το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σύρος φίλος της που δήλωσε την εξφάνιση χθες, η 38χρονη αποχώρησε από το μαγαζί και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, η 38χρονη δεν είχε μόνιμη κατοικία καθώς συνήθιζε να μένει σε φιλικά σπίτια ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την 38χρονη να έχει και ένα ανήλικο παιδί.

Έγκυρη αστυνομική πηγή, ανέφερε στο ekriti.gr ότι η εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου και η εξαφάνιση της 38χρονης, είναι δύο εντελώς ξεχωριστές υποθέσεις για τις οποίες γίνονται οι αντίστοιχες κινήσεις.