Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 -
Ελαφριά βροχή

4 °C

Σήμερα, 22. Ιανουαρίου 2022

Κουτσούμπας για Τσίπρα: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!»«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!» ήταν το αιχμηρό και ειρωνικό σχόλιο του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο κύριος Κουτσούμπας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «επανέφερε το διάλογο-απάτη για να κάμψει τις αντιδράσεις του λαού», την «άθλια λογική των υποκινούμενων αγώνων», ενώ τόνισε πως «επέλεξε να αντιπαρατεθεί με τον εύκολο αντίπαλο, τη ΝΔ και τα κόμματα, των οποίων συνεχίζει το έργο και που αγκαλιά ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο». 

Ολόκληρη η δήλωση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ: 
«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Ο πρωθυπουργός, κάτω από την παλλαϊκή κατακραυγή για τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησής του, επανέφερε το διάλογο-απάτη για να κάμψει τις αντιδράσεις του λαού.
Επανέφερε τη γνωστή άθλια λογική των υποκινούμενων αγώνων, προσπαθώντας μάλιστα να τους συνδέσει με τη νέα αναδιανομή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, που κάνει η κυβέρνησή του, σε παλιά και νέα τζάκια.
Επιβεβαίωσε την υποταγή στους εκβιασμούς του κουαρτέτου για την αξιολόγηση και την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου.
Επέλεξε να αντιπαρατεθεί με τον εύκολο αντίπαλο, τη ΝΔ και τα κόμματα, των οποίων συνεχίζει το έργο και που αγκαλιά ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, αγκαλιά στηρίζουν την ΕΕ, το ΔΝΤ, το κεφάλαιο, το σάπιο κράτος τους.
Απέναντι σε όλους αυτούς είναι οι αγωνιζόμενοι εργάτες, οι αγρότες, οι αυταπασχολούμενοι, οι επιστήμονες, οι νέοι και οι νέες, είναι το ΚΚΕ που στηρίζει το δίκιο τους
».