Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Βελτιώνεται» είπε η σύζυγός του


 
Το «παρών» στο Εφετείο για τη δίκη της υπόθεσης του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, έδωσε και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία έκανε μερικές σύντομες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πρόκειται για το σοβαρό τροχαίο του παρουσιαστή, όταν το 2017, οδηγός λεωφορείου παρέσυρε τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να κλονιστεί για χρόνια η υγεία του. 

«Θα δούμε το αποτέλεσμα της έφεσης. Ο Κωνσταντίνος βελτιώνεται. Δε μου είπε κάτι για τη σημερινή δίκη» είπε συγκεκριμένα, η Εβελίνα Βαρσάμη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δείτε το βίντεο 

 
 
 
 
 
 Μια μέρα πριν, δημοσιογράφος της ίδιας εκπομπής συνάντησε τον δικηγόρο του παρουσιαστή, ο οποίος ανέφερε αρχικά: «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε…».

Δείτε το βίντεο 

 
 
 
 
 
 
 

Αναφορικά με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, 6 χρόνια μετά τη σύγκρουση, ο ίδιος τόνισε: «Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Υπάρχει μια πρόοδος αλλά, όπως γνωρίζετε, η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή. Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα, τόσο σε θέματα κίνησης, όσο και ομιλίας».