Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Καβγάς για τα μάτια της Τζένης στο Κολωνάκι!



Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και σε κάθε της εμφάνιση ξέρει πώς να τραβά τα αντρικά βλέμματα. Μάλιστα, ορισμένοι δεν διστάζουν να την φλερτάρουν αν και όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι single. Το αποκάλυψε, άλλωστε, εκείνη πρόσφατα. “Άκουσα κάτι πριν από μερικές μέρες και μου άρεσε σαν έκφραση: “είσαι πολύ ερωτεύσιμη””, ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας κολακευμένη από το φλερτ που δέχεται. Όμως υπάρχουν και φορές που η κατάσταση ξεφεύγει, όπως έγινε και πριν από μερικές μέρες στο Κολωνάκι.

Εκεί είχαν δώσει ραντεβού η Τζένη Μπαλατσινού με τον αγαπημένο της Ανδρέα Παππά, αλλά ο τελευταίος είχε αργήσει λίγο εξαιτίας κάποιας έκτακτης επαγγελματικής του υποχρέωσης. Η παρουσιάστρια ήταν μόνη όταν άρχισε να δέχεται το φλερτ ενός αγνώστου ηλικίας περίπου 30 ετών. Στην αρχή ήταν διακριτικό, αλλά στη συνέχεια άρχισε να γίνεται έντονο, με αποτέλεσμα η Τζένη να μην κρύψει τη μεγάλη δυσφορία της. Μάλιστα, με ύφος που τα έλεγε όλα ζήτησε από τον άγνωστο άντρα να σταματήσει να την ενοχλεί, αφού και η υπομονή είχε τα όριά της.

Ο συγκεκριμένος νεαρός δεν το έβαλε κάτω, όμως για κακή του τύχη εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο σύντροφος της Τζένης ο οποίος κατάλαβε αμέσως την ενόχληση της αγαπημένης του. Όταν, μάλιστα, πληροφορήθηκε την αιτία, λίγο έλειψε να ανάψουν τα αίματα, αφού ο Ανδρέας ήθελε να του ζητήσει το λόγο, μιας και η ενόχληση της Μπαλατσινού ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Τελικά, έπειτα από τις παραινέσεις της παρουσιάστριας προς τον αγαπημένο της, το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις, αφού και ο νεαρός προτίμησε να αποχωρήσει από το να έρθει face to face με τον αγριεμένο επιχειρηματία.

Η Τζένη και ο Ανδρέας ήρεμοι πλέον απόλαυσαν το γεύμα τους αλλά και ο ένας την παρέα του άλλου, δείχνοντας ότι ο έρωτάς τους όσο περνά ο καιρός τόσο μεγαλώνει. Και, μάλιστα, όπως φαίνεται, είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν να χαλάσει τη διάθεσή τους.