Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Καταζητούμενος Πακιστανός συνελήφθη στη ΝαυπακτίαΣκέτο... «μπουμπούκι» αποδείχθηκε ένας νεαρός Πακιστανός που ακινητοποιήθηκε για τυχαίο έλεγχο στο Ξηροπήγαδο Ναυπακτίας, από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν φυγόποινος και αναζητούνταν βάσει εντάλματος σύλληψης.

Συγκεκριμένα, ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Αθηνών είχε εκδώσει για τον 31χρονο αλλοδαπό ένταλμα σύλληψης για ληστεία και για παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράνομη οπλοφορία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο Πακιστανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, που διέταξε την μεταγωγή του στην Αθήνα για να παρουσιαστεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 

*** Στη Ρόδο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 54χρονος Έλληνας που ήταν φυγόποινος φοροφυγάς. Από τον έλεγχο στοιχείων που έγινε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για οφειλές προς το δημόσιο με ποινή φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.