Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Καταγγελία για ξύλο σε γιατρό στο Κ.Υ Ηράκλειας



Θύμα ξυλοδαρμού από ανήλικο Ρομά έπεσε ιατρός στο Κ.Υ Ηράκλειας Σερρών κατά τη διάρκεια εφημερίας το απόγευμα του Σαββάτου, περιστατικό για το οποίο έχει γίνει αναφορά στην Αστυνομία και καταγγέλλει ο Σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ Π.Φ.Υ Ν.Σερρών.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δύο Ρομά έχοντας , συγγενική σχέση, κάτοικοι Ποντισμένου Σερρών, συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να προκληθούν από τη μεταξύ τους φιλονικία αμυχές στην περιοχή του ματιού του ενός, ο οποίος έσπευσε με φίλους και γνωστούς στο Κ.Υ Ηράκλειας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αφού αυτό συνέβη και αναμένοντας παραπεμπτικό για εξετάσεις στο Νοσοκομείο , ανήλικος συνοδός του τραυματισμένου, επιτέθηκε στη γιατρό με υβριστικό τρόπο αρχικά και στη συνέχεια τη χτύπησε στο πρόσωπο . Ήδη ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ Ηράκλειας που διεξάγει την έρευνα και έχουν αρχίσει οι καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση- καταγγελία του Συλλόγου ιατρών ΕΣΥ Π.Φ.Υ Ν.Σερρών θα προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς διασφάλιση της επαγγελματικής τους αξιοπρέπειας και σωματικής τους ακεραιότητας.