Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Καρέ -Καρέ η στιγμή της επίθεσης στο Χαϊδάρι όπως την περιγράφει η άτυχη 30χρονη



Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο "φως" της δημοσιότητας σχετικά με τον τραυματισμό γυναίκας στο Χαϊδάρι από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι της το απόγευμα της Τρίτης (20.02.2018).

Όπως φάνηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Tatiana Live» στο κανάλι «Ε», τα όσα λέγονται σχετικά με την μονοκατοικία στο Χαϊδάρι που έγινε το συμβάν είναι συγκεχυμένα, αφού άλλοι γείτονες αναφέρουν ότι ζούσαν δύο ζευγάρια και άλλοι ένα, δηλαδή η 30χρονη με τον φίλο της.

Ακόμα και έτσι να είναι ωστόσο, δεν έχει αποδειχτεί ακόμα εάν ο συγκάτοικος ήταν αυτός που την πυροβόλησε.

«Δεν τον ήξερα»
Η 30χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Τζάνειο και στην συνέχεια στο Γεννηματάς. Δήλωσε στους αστυνομικούς πως ήταν μόνη στο σπίτι όταν δέχτηκε την επίθεση.

Όπως είπε το μόνο που γνώριζε για τον δράστη είναι πως είναι Αλβανός. Ανέφερε ότι της χτύπησε την πόρτα, του άνοιξε και συζήτησαν για λίγη ώρα. Στη συνέχεια, και ενώ πήγε στην κουζίνα να κοιτάξει το φαγητό, εκείνος έβγαλε όπλο και της επιτέθηκε λέγοντας «σήμερα θα πεθάνεις».

To «προφίλ» του δράστη
Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο άνδρας είναι πάνω από 1,80 σε ύψος και έχει ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι. Με αυτήν την περιγραφή λοιπόν η αστυνομία αναζητά τον δράστη, ακόμα και από προφίλ φίλων της στο facebook.

Παντρεμένη στην Αλβανία
Όπως έγινε επίσης γνωστό, η γυναίκα είναι παντρεμένη στην Αλβανία και έχει ένα παιδί 7 μηνών. Δηλώνει άγνοια σχετικά με το γιατί δέχτηκε την επίθεση, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να ήταν πιωμένος.

«Πηγαινοέρχονταν ακριβά αμάξια»
Πάντως αυτό στο οποίο οι γείτονες συναινούν, ήταν πως συχνά έφταναν στο σπίτι άνδρες οδηγώντας πολυτελή αυτοκίνητα, χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής σύνδεση με το συμβάν.

Επίσης αναφέρουν πως υπήρχαν στην αυλή άγρια σκυλιά, τα οποία αντιδρούσαν έντονα σε όποιον περνούσε απ έξω.