Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καρδίτσα: Γιατρός συνταγογράφησε ναρκωτικά σε νεαρούς στο όνομα μιας 86χρονης



Γιατρός έγραψε ναρκωτικά χάπια σε χρήστες στο όνομα της... γιαγιάς ενός φίλου τους που τους είχε δώσει την ταυτότητά της! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καρδίτσα και ο 54χρονος επιστήμονας που παραβίασε τον όρκο του στον Ιπποκράτη βρέθηκε με χειροπέδες, όπως και οι νεαροί που εξυπηρέτησε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν τυχαία έλεγχο σε έναν 24χρονο και μια 20χρονη και βρήκαν στην κατοχή της κοπέλας 148 ναρκωτικά χάπια και μία ιατρική συνταγή γι' αυτά, με τα στοιχεία μιας 86χρονης την αστυνομική ταυτότητα της οποίας είχε επίσης μαζί της. Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι η ταυτότητα ανήκε στην γιαγιά ενός 26χρονου φίλου τους!

Μάλιστα, την είχε δώσει ο ίδιος στους άλλους δύο για να προμηθευτούν χάπια από το ιατρείο του 54χρονου, ο οποίος εξέδωσε παράνομα ιατρική συνταγή με τα στοιχεία της ηλικιωμένης παρ' όλο που δεν ήταν παρούσα. Έτσι, συνελήφθησαν τόσο ο γιατρός όσο και ο 26χρονος και οδηγήθηκαν μαζί με τους άλλους δυο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.