Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Καλλίτσης: Ο σταυρός, η μαυροφορεμένη γυναίκα και η δολοφονική επίθεση



Ο Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου, τον Ιανουάριο του 2016 δέχθηκαν επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού τους, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριο τους στο Χαλάνδρι. 

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά από τρεις συνολικά σφαίρες στο στήθος και τα πόδια ο Πάνος καθώς και η Έλενα, η οποία δέχθηκε μια σφαίρα στο χέρι.

 

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη δύσκολη εκείνη νύχτα και ο Πάνος Καλλίτσης θυμάται ξανά τα όσα έζησε και δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που κρατάει έναν σταυρό.  
Ο γνωστός hair stylist γράφει στη λεζάντα: 

«2 χρόνια πριν… την ίδια ώρα αυτός ο Σταύρος βρέθηκε στα χέρια μου από μια άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα που τον παρέδωσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντος μου , λίγο πριν μπω στο χειρουργείο για την αφαίρεση σφαίρας από την καρδιά, αποτέλεσμα επίθεσης για ληστεία. Δεν γνωρίζω κ δεν έμαθα ποτέ τα στοιχεία της. Το μόνο που είπε είναι πως όταν ο Σταύρος ολοκληρώσει το έργο του θα βρεθεί κ πάλι στα χέρια της. Σήμερα δυο χρόνια μετά, είμαι ζωντανός, γέρος, δυνατός, σωματικά κ ψυχικά, μετά από μια περιπέτεια που ξεκίνησε τότε και έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή μου, που με οδήγησαν στο να πιστέψω πως η πραγματικότητα μας είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο το ανώτερο καλό του καθένα μας. Μη φοβάσαστε τις αλλαγές, μην σας τρομάζουν οι μάχες, μην αντιστέκεστε στην ΡΟΗ των πραγμάτων κ σιγά σιγά η ζωή με τις αποκαλύψεις που κάνει αποδεικνύει πάντα πως τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για τον σωστό λόγο… ευχαριστώ ….Σ’ ευχαριστώ».

Δείτε την εικόνα: