Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καλλιεργούσαν και πωλούσαν υδροπονική κάνναβη



Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν στοιχεία που τους δόθηκαν για την διακίνηση κάνναβης από τους δύο άνδρες ηλικίας 30 και 34 χρόνων και έκαναν έρευνες στα δυο σπίτια με σκύλο ανιχνευτή της Ασφαλείας Χαλκίδας και μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ιστιαίας και του σταθμού Αιδηψού

Μια πλήρη εγκατάσταση για την καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο, με λαμπτήρες θέρμανσης, σύστημα εξαερισμού και τα απαραίτητα λιπάσματα, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Ιστιαίας στα σπίτια δυο Ελλήνων στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν στοιχεία που τους δόθηκαν για την διακίνηση κάνναβης από τους δύο άνδρες ηλικίας 30 και 34 χρόνων και έκαναν έρευνες στα δυο σπίτια με σκύλο ανιχνευτή της Ασφαλείας Χαλκίδας και μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ιστιαίας και του σταθμού Αιδηψού.

Εκτός από το αυτοσχέδιο εργαστήριο, στο οποίο καλλιεργούνταν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου μέσα σε γλάστρες, κατασχέθηκαν 245,90 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, δυο τρίφτες, σπόροι κάνναβης και ένα και μαχαίρι με λάμα μήκους δέκα εκατοστών. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 30χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.