Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 -

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολείαΣυνεχίζεται η επέλαση του χιονιά σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο και όχι μόνο. Ο Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξη του στον ANT1, ανέφερε πως αν συνεχιστεί το φαινόμενο, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη (07/02).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί το απόγευμα της Δευτέρας. Αν τελικά οι αρμόδιοι φορείς καταλήξουν σε αυτή την απόφαση, τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση – webex, όπως αποφασίστηκε και για σήμερα. (06/02).

Πού δεν θα χτυπήσει το κουδούνι σήμερα

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που πλήττει ήδη μεγάλο μέρος της χώρας.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, τα μαθήματα αύριο θα γίνουν με τηλεκπαίδευση, κάτι που ισχύει όχι μόνον για την Αττική, αλλά σε όλες τις περιοχές της χώρας που υπάρχει απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη και κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου κλειστά, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Εύβοια – Φθιώτιδα

Αποφασίστηκε από τον αντιπεριφερειάρχη της Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη και από τον αντιπεριφερειάρχη της Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα να κλείσουν όλα τα σχολεία για ένα διήμερο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών καθώς εκτός από την πυκνή χιονόπτωση επικρατεί ισχυρός παγετός.