Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Κακοκαιρία: Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής για τις ζημιέςΣε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής (23/10) έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής, για μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης στο Λεκανοπέδιο μετά τις χθεσινές ισχυρές βροχοπτώσεις.

 

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας από το νομό, χθες Πέμπτη (22/10).

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, αντιπεριφερειάρχες καθώς και οι επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών και σκοπός της είναι να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο Λεκανοπέδιο.

Τόσο η περιφερειάρχης Αττικής, όσο και οι αντιπεριφερειάρχες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους δημάρχους αλλά και με τους αρμόδιους υπουργούς για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων μόλις παρουσιάζονται ενώ η Περιφέρεια Αττικής παραμένει σε επιφυλακή για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.