Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία – Που θα βρέξει τις επόμενες ώρες



Ο καιρός «τρελάθηκε» και έχει βαλθεί να τρελάνει κι εμάς. Λίγο πριν από το «καυτό» Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες έως και 32 βαθμούς, σήμερα Παρασκευή (17.05.2019) έρχονται ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις!

Γενικά ο καιρός σήμερα Παρασκευή θα είναι άστατος. Τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται κυρίως το μεσημέρι, όταν βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα ηπειρωτικά, στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης και πιθανόν στις Κυκλάδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βροχές αναμένονται σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες συμπεριλαμβάνεται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, σύμφωνα με το meteo.gr. Τα φαινόμενα αναμένονται κατά κύριο λόγο από το μεσημέρι έως και αργά το απόγευμα και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια και δυτικά τμήματα της Αττικής.

Δείτε στους που θα βρέξει από το μεσημέρι έως το βράδυ

 

 

 

Που θα βρέξει από τις 15:00 έως τις 18:00 

 

 

Που θα βρέξει από τις 18:00 έως τις 21:00

Που θα βρέξει από τις 21:00 έως τα 24:00