Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 -
Heavy rain

21 °C

Σήμερα, 19. Σεπτεμβρίου 2020

Ήθελαν να κάνουν γάμο με 1.500 καλεσμένους στην ΚρήτηΣτην Κρήτη ο γάμος είναι ένα κοινωνικό γεγονός με ιδιαίτερη σημασία και… πολλούς καλεσμένους, όπως είναι γνωστό.

Ωστόσο, σε μέρες κορονοϊού, με το όριο των καλεσμένων στους 100 και το όριο λήξης του γλεντιού στα μεσάνυχτα, τα πράγματα έχουν “σφίξει” πολύ για τους μελλόνυμφους. Οι περισσότεροι επιλέγουν αναβολή του μυστηρίου μέχρι… να καταφέρουν να το κάνουν όπως το ονειρεύονται. Υπάρχουν και κάποιοι ωστόσο που, δε λένε να συμμορφωθούν στους κανόνες.

Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Καλαθάκης, που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, αποκάλυψε μιλώντας στο ΣΚΑΪ, μία ενδεικτική περίπτωση πελάτη…

“Η κυρία μου είπε: Σε εμένα θα συμβεί”;
“Πριν λίγες ημέρες δέχθηκα ένα τηλεφώνημα ως διοργανωτής μεγάλων εκδηλώσεων, από χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, που μου ζητούσε για το τέλος του μήνα Σεπτεμβρίου, έναν γάμο 1.500 ατόμων. Δήλωσα στην κυρία ότι δεν τον κάνουμε… Προσπάθησα να πείσω την κυρία ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Εκείνη, σαν ένας άνθρωπος που ζει στο χωριό του, αυτά είναι έξω από την καθημερινότητά του, δεν τα αποδέχεται εύκολα. Η κυρία μου είπε: Σε εμένα θα συμβεί;”

 

Μετά από μεγάλη συζήτηση, ο επιχειρηματίας λέει ότι η κυρία πείστηκε να μην κάνει το γάμο. Τουλάχιστον έτσι του είπε…

Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ενδεικτική, για τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι. Ακόμα και με πάνω από 100 νέα κρούσματα, σε καθημερινή βάση πλέον…

Πηγή: ΣΚΑΪ