Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε κλοπή νταλίκας με λιπάσματα



Οι κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στο λιμάνι του Ηρακλείου βοήθησαν να εξιχνιαστεί πλήρως η μυστηριώδης κλοπής της νταλίκας μαζί με τον τράκτορά της, η οποία ήταν φορτωμένη με λιπάσματα και να βρεθούν τόσο το όχημα όσο και το φορτίο.

Ο οδηγός της μεταφορικής εταιρείας της Ιεράπετρας, που περίμενε να φορτωθεί το βαρύ όχημα στο πλοίο της γραμμής προς τον Πειραιά, αντιλήφθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ότι είχε κάνει... φτερά και ειδοποίησε το Λιμενικό και την Αστυνομία. 

 

Το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στις Αρχάνες, το πρωί της Τρίτης, όμως οι 15 παλέτες με τα λιπάσματα δεν ήταν μέσα. Οι κάμερες στην προβλήτα 6 του λιμανιού είχαν καταγράψει τα πρόσωπα που έκλεψαν το όχημα και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν σε αυτό αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους άνδρες της Ασφάλειας.  
Έτσι, οι κλεμμένες παλέτες βρέθηκαν στην αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, το μεσημέρι της Τετάρτης και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Αν και οι υπεύθυνοι της εταιρείας αρνήθηκαν ότι τις είχαν κλέψει, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου