Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ήπιε το «Βόσπορο» και κοιμήθηκε στη μέση της Εθνικής



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που μετέβησαν μετά από ενημέρωση διερχόμενου οδηγού, στο 90ο χλμ της ΕΟ Πατρών - Πύργου, για ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σχεδόν κάθετα, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί που αρχικά πίστεψαν πως επρόκειτο για κάποιο ατύχημα, πλησίασαν και είδαν τον οδηγό να κοιμάται! Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πύργο είχε σταματήσει πάνω στη διαγράμμιση της διασταύρωσης Βουνάργου με τη μηχανή σε λειτουργία και αναμμένα τα φώτα.

Ήταν θαύμα πως δεν είχε πέσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο πάνω στο ακινητοποιημένο όχημα. Η συνέχεια για τους αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου ήταν άκρως ενδιαφέρουσα.

Αφού ξύπνησαν τον 46χρονο οδηγό από την Αμαλιάδα, η επικοινωνία μαζί του φανέρωνε πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Το τεστ αλκοόλ στη μέτρηση που ακολούθησε ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικό. Η πρώτη μέτρηση «έγραψε» αριθμό σχεδόν εφτά φορές πάνω από το όριο. Η δεύτερη αν και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χαμηλότερη, ανέβασε το δείκτη ακόμα πιο ψηλά.

Η απάντηση του οδηγού ωστόσο ήταν... αφοπλιστική, καθώς ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η μέτρηση της κατανάλωσης αλκοόλ δεν ήταν νόμιμη γιατί το σχετικό μηχάνημα το... είχε στείλει η Μέρκελ.

Η συνέχεια δόθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας όπου οδηγήθηκε ο πολύ μεθυσμένος οδηγός για να συνέλθει και να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στο Αυτόφωρο, λόγω των πολλών παραβάσεων του ΚΟΚ στις οποίες είχε υποπέσει...