Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 -

Η σκληρή απάντηση του Γεωργιάδη στην μαντινάδα του Πολάκη (Φωτό+Βίντεο)Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με μία ανάρτησή του στο facebook, αργά το βράδυ της Τετάρτης, επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τηλεβιβλιοπώλη, άκουσα ότι περιφέρεσαι στα κλουβιά των παπαγάλων και με ύφος χιλίων καρδιναλίων μιλάς για μένα και τα Σφακιά. Αν θες να μάθεις τι λένε για μένα στα Σφακιά, κόπιασε να ρωτήσεις.

Αναμένω 2-3 έγγραφα ακόμα, τα οποία θα έχω συγκεντρώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα λάβεις και τις απαντήσεις που ζητάς με την επίκαιρη ερώτησή σου», γράφει αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Πολάκης και στη συνέχεια παραθέτει την εξής μαντινάδα:

«Τις απαντήσεις που ζητάς,

σε μια βδομάδα θα ‘χεις

της γάτας της περίεργης

το πάθημα θα πάθεις»

Μάλιστα, ολοκληρώνει το μήνυμά του προς τον Άδωνι Γεωργιάδη ως εξής:

«Υ.Γ. Για να προλάβω τις υστερικές κραυγές, τις δικές σου και των παπαγάλων, περί απειλών, διευκρινίζω ότι το νόημα της μαντινάδας είναι μεταφορικό.

Άλλωστε όσο κι αν προσπαθείτε να το κρύψετε, είναι γνωστό ότι όσα χρόνια εσύ πούλαγες βιβλία από την τηλεόραση, εγώ μοχθούσα για να σώζω ανθρώπινες ζωές».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook:

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Δριμεία κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την απουσία του κ. Πολάκη από τη βουλή και την διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων λόγω φόρτου εργασίας.

«Ο κ. Πολάκης σήμερα αρνείται για πέμπτη συνεχόμενη φορά την παρουσία του στη βουλή, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη κοινοβουλευτική διαδικασία. Ίσως να μην γνωρίζει ο λαλίστατος κ. Πολάκης, ότι η παρουσία των υπουργών στη βουλή, στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, δεν είναι προαιρετικής φύσεως. Δεν έρχονται εθελοντικά εδώ οι υπουργοί. Έρχονται υποχρεωτικά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., σχολίασε τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη στο Facebook, κάνοντας ειδική αναφορά στη χθεσινή του δημοσίευση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ήταν μία μαντινάδα.

«Αυτός είναι από την Κρήτη και κάνει ότι γουστάρει. Γράφει τη βουλή στα παλιά του τα παπούτσια», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.