Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η χαρά για τον γάμο δεν κράτησε για πολύ!



Όσο οι νεόνυμφοι βρίσκονταν στο γαμήλιο γλέντι, έχοντας στο πλευρό τους  συγγενείς και φίλους, στο σπίτι τους οι διαρρήκτες δρούσαν ανενόχλητοι!

Η χαρά για τον γάμο των παιδιών τους δεν κράτησε πολύ καθώς επιστρέφοντας στο σπίτι οι γονείς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα …βομβαρδισμένο τοπίο.

Οι διαρρήκτες είχαν αναστατώσει τα πάντα, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Οι …αετονύχηδες ξέρουν καλά πότε και πού να χτυπήσουν και τα σπίτια που γιορτάζουν γάμους και βαπτίσεις είναι πρώτα-πρώτα στις λίστες των διαρρηκτών.

Όμως, η διάρρηξη αυτή είχε και άλλες …παρενέργειες. Ήταν τέτοια η αναστάτωση και η κινητικότητα που υπήρξε μετά την αποκάλυψη της κλοπής που κάποιοι στη γειτονιά πίστεψαν ότι η οικοδέσποινα είχε υποστεί ανακοπή, η οποία μάλιστα αποδείχτηκε μοιραία για την ζωή της.

Αυτό τουλάχιστον κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα σε χρόνο dt. Κάποιοι πίστεψαν τα τραγικά μαντάτα και ετοιμάζονταν να αγοράσουν λουλούδια για την …κηδεία της, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η γυναίκα «έσβησε» από τη μία στιγμή στην άλλη και μάλιστα μετά από μία βραδιά μεγάλης χαράς για την οικογένεια τους.

Τελικά ξεκαθαρίστηκε ότι η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, όμως υπέστη σοκ και μεγάλη στεναχώρια λόγω της μεγάλης διάρρηξης στο σπίτι τους.

Η μακάβρια είδηση βασίστηκε σε μία ακατάσχετη φημολογία λόγω παρεξήγησης και παρερμηνείας…