Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

21 °C

Σήμερα, 14. Ιουλίου 2020

Η φωτογραφία της Ευριδίκης που πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνηςΜια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, Μπομπ Κατσιώνη.

Στη φωτογραφία η τραγουδίστρια κρατάει την  τούρτα του αγαπημένου της και εκείνος της χαιδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της που όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι λίγο φουσκωμένη!

Η Ευρυδίκη σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν απέκλεισε το γεγονός να παντρευτεί με τον Μπομπ Κατσιώνη με τον οποίο είναι μαζί περίπου 2 χρόνια. 

«Είναι κάτι που έχουµε συζητήσει µε τον σύντροφό µου, για το οποίο είµαστε και οι δύο θετικοί», παραδέχεται στη Real η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «Είµαστε και οι δύο παιδιά κατά βάθος. Παιδιά που θέλουν τις διακοπές τους, τα ταξίδια τους, τα παιχνίδια τους, τη µουσική τους… Και µας αρέσει να µοιραζόµαστε πράγµατα, να µαθαίνει ο ένας από τον άλλον». 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού η Ευρυδίκη είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Σε αυτή τη φάση της ζωής µου και σε αυτή την ηλικία, µου αρέσει που γίνοµαι και πάλι παιδί». Άλλωστε, είναι ήδη µητέρα καθώς έχει ένα γιο από τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Είναι τελικά έγκυος; Ο χρόνος θα δείξει!