Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 -
Heavy rain

6 °C

Σήμερα, 16. Ιανουαρίου 2021

Η επιστροφή των εκδρομέων - Ουρές στα διόδιαΆρχισε το απόγευμα η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.

Τα πρώτα προβλήματα έκανα την εμφάνισή τους νωρίς το απόγευμα στις εθνικές οδούς Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών -Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν στους δύο βασικούς οδικούς άξονες καθώς χρειάζονται μία ώρα και δέκα λεπτά για να φτάσουν από τον Ισθμό μέχρι την Πάχη Μεγάρων!

Στην Ε.Ο Αθηνών - Κορίνθου στα διόδια του Ισθμού τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές πολλών μέτρων 100 μέτρων, ενώ ακόμα πιο έντονο είναι το πρόβλημα στις Αφίδνες όπου οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα 300 μέτρα.

Ο Αστυνόμος Β' Γεώργιος Αρσένος από τον θάλαμο επιχειρήσεων της τροχαίας Αττικής μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή Fake News με τους Κώστα Μπουρούση και Ζωή Δημητρίου , ανέφερε ότι από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας τα οχήματα κινούνται με μικρές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου στην Ε.Ο Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Μαλακάσας στην Ε.Ο Αθηνών Λαμίας ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στις Λεωφόρους Μαρκοπούλου, Μαραθώνος και στην Παραλιακή.

Ουρές και στα διόδια των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη

Μετ' εμποδίων πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλος είναι ο όγκος των οχημάτων, που κινούνται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών. Σε ορισμένα σημεία η ταχύτητα των οχημάτων μειώνεται.

Αρκετή κίνηση παρατηρείται στην είσοδο της πόλης από το Δερβένι.

Ουρά ενός χιλιομέτρου σχηματίζουν τα οχήματα των εκδρομέων στα διόδια των Μαλγάρων. Ανά διαστήματα οι υπεύθυνοι των διοδίων σηκώνουν τις μπάρες και τα αυτοκίνητα διέρχονται δωρεάν με σκοπό την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Κλιμάκια της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου και μεριμνούν για την ομαλή ροή των οχημάτων και την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ουρές χιλιομέτρων από το Βασιλικό μέχρι τη Χαλκίδα

Μεγάλες καθυστερήσεις αυτή την ώρα από το Βασιλικό μέχρι τη Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα λόγω της επιστροφής των εκδρομέων η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά από το Βασιλικό και φτάνει μέχρι τη Χαλκίδα.