Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσες χιλιάδες followers έχασε μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τη Νέα ΔημοκρατίαΤην Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στη διαδικτυακή του εκπομπή «Πρώτη Λέξη» ο Αντώνης Σρόιτερ. Η παρουσιάστρια του MEGA και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε στον δημιογράφο πόσες χιλιάδες followers έχασε μέσα σε ένα βράδυ στο Instagram.

«Με το καλημέρα, έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram. Εμένα αυτό που με στενοχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Που σημαίνει πως αυτές οι γυναίκες έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν. Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, έλαβα μηνύματα, όπως “κρίμα, με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους”. Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι» συμπλήρωσε.

«Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δεν γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ… ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.