Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Χαλκιδική: Η σοκαριστική περιγραφή της 19χρονης που της έκαψε το σπίτι η φίλη της λόγω ερωτικής αντιζηλίαςΈπιπλα, κουφώματα, ηλεκτρικές συσκευές, όλα έχουν γίνει στάχτη στο σπίτι της 19χρονης σήμερα Ελένης, στο οποίο έβαλε φωτιά μια συνομήλικη από την παρέα της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής…

Στις εικόνες που παρουσίασε το TLIVE, τίποτα δε θυμίζει το άλλοτε μοντέρνο και όμορφο σπίτι σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων κατοικιών, που διατηρεί στην περιοχή η οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, το συμβάν έγινε τον Ιούλιο του 2021. Οι κατηγορούμενες μαζί με το θύμα και την υπόλοιπη παρέα τους είχαν βγει να διασκεδάσουν. Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, παρεξηγήθηκαν όταν κατάλαβαν ότι ο σύντροφος της 17χρονης έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον για το θύμα.

Το θύμα έφυγε με τη μηχανή του φίλου της ανήλικης. Οι κατηγορούμενες πιστεύοντας ότι θα την μετέφερε στο σπίτι της, πήγαν από εκεί αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Τότε πήγαν σε κοντινό κατάστημα ψιλικών από όπου προμηθεύτηκαν δύο μπουκάλια με οινόπνευμα. Με την ανήλικη να έχει το πρόσταγμα σύμφωνα με το TLIVE, τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος, έβαλαν φωτιά και… το έκαψαν!

 

Μάλιστα η θεία της κοπέλας, που την ώρα της φωτιάς κοιμόταν στον επάνω όροφο περιέγραψε στην κάμερα του T-live τις αγωνιώδεις προσπάθειες που έκανε για να απεγκλωβιστεί έχοντας στην αγκαλιά της την μικρότερη αδελφή του θύματος.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τα όσα έγιναν στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live:

Σήμερα η Ελένη προσπαθεί να αφήσει πίσω τον εφιάλτη που έζησε η ίδια και η οικογένειά της. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ασχολήθηκε από μικρή με την κωπηλασία, μετρώντας δεκάδες συμμετοχές σε αγώνες και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η 19χρονη σήμερα, που το 2021 αποφάσισε να κάψει το σπίτι της φίλης της καθώς ζήλεψε επειδή νόμισε ότι της πήρε το αγόρι της, μιλώντας στο T-live, δήλωσε μετανιωμένη.