Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 -

Χαλκίδα: Οδηγός χωρίς δίπλωμα μετέφερε εκατοντάδες κροτίδεςΔεν έφτανε που μετέφερε παράνομα εκατοντάδες κροτίδες με το αυτοκίνητό του για να τις διαθέσει προς πώληση στη Χαλκίδα ένας 21χρονος Έλληνας, δεν διέθετε και... δίπλωμα οδήγησης! Αυτό ήταν αρκετό για τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που τον σταμάτησαν, ώστε να ερευνήσουν το όχημα.

Στον χώρο των αποσκευών βρήκαν κατά την διάρκεια της έρευνας ένα σακίδιο το οποίο περιείχε 1.650 κροτίδες και κατασχέθηκε. Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας και του Κ.Ο.Κ. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

*** Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο περίπτερο ενός 29χρονου σε περιοχή της Αιγιαλείας, αποκάλυψε ότι η 52χρονη υπάλληλος διέθετε προς πώληση 50 κουτιά με συνολικά 2.500 παιδικά αθύρματα και ένα κουτί με 50 κροτίδες, ενώ στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου της βρέθηκαν άλλα 23 κουτιά με 1.150 κροτίδες! Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου αναζητείται.

*** Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 61χρονος, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση 400 παιδικά παιχνίδια, 99 κροτίδες και 30 πυροτεχνήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων. 

*** Στις Σάπες Ροδόπης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν 70χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος, όταν τον εντόπισαν να διαθέτει παράνομα προς πώληση 29 κροτίδες και 350 παιδικά αθύρματα.

 

*** Στη Δράμα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 50χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος, ο οποίος διέθετει προς πώληση 1.050 παιδικά αθύρματα.