Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 -

Guardian: Γερμανίδα συνταξιούχος για την προοπτική να ξεχειμωνιάσει στην Ελλάδα λόγω της ενεργειακής κρίσης..Στην ελληνογερμανική καμπάνια προώθησης του Κρητικού χειμώνα… ως αντίδοτο στην ενεργειακή κρίση για Γερμανούς συνταξιούχους αναφέρεται με δημοσίευμά του και ο Guardian.

 Η βρετανική εφημερίδα μάλιστα, φιλοξενεί δηλώσεις μιας Γερμανίδας συνταξιούχου από την περιοχή της Κολωνίας  της Petra Schneider, η οποία κάνει λόγο για μια πολύ χρήσιμη πρόταση, ειδικά όπως λέει εάν καταλήξει να στοιχίζει και λιγότερα από τα μείνουμε στο σπίτι! «Ωστόσο, πρέπει να βάλω κάτω τα κόστη και να βγάλω τον λογαριασμό για να δω αν συμφέρει όντως» σημειώνει.
 

 

 Υπενθυμίζεται ότι συνεργείο της γερμανικής Bild, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στα Χανιά συλλέγοντας στοιχεία για τις συνθήκες του χειμώνα, την θερμοκρασία, το κόστος ζωής, την καθημερινότητα των πολιτών και τα ενοίκια,αλλά και στη Γεωργιούπολη, για ένα νέο ρεπορτάζ που παρουσιάζει εμπειρίες Γερμανών συνταξιούχων που έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές. Μάλιστα, το απόσπασμα περιλαμβάνει ένα βασικό Ελληνικό λεξιλόγιο, αλλά και ένα ανέκδοτο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild για τα Χανιά.

zarpanews.gr