Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 -

Γλυκά Νερά: Βέβαιη πλέον η Αστυνομία ότι ο συζυγοκτόνος είχε συνεργόΗ υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νέρα, τον Μάιο, παραμένει άκομη ανοικτή. 

Οι αρχές είναι σχεδόν βέβαιες πως ο συζυγοκτόνος να είχε συνεργό. Η Αστυνομία είχε υποψίες εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον έχουν ενταθεί οι έρευνες για να εντοπιστεί το πρόσωπο από τον στενό κύκλο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που πιθανότατα τον βοήθησε να καλύψει τα ίχνη του μετά το στυγερό έγκλημα.

Μάλιστα, εικάζεται ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που τηλεφώνησε και απείλησε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Κάρολαϊν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν και συγγενικά πρόσωπα του δράστη που βρίσκονταν πολύ κοντά του. Μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, ο οποίος κλήθηκε τρεις φορές για διευκρινίσεις.

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα τηλεφωνήματα στην κα Μυλωνοπούλου δεν έγιναν από τον ίδιο τον συζυγοκτόνο. Η ίδια είχε καταθέσει στην ασφάλεια, ότι δέχθηκε τρία τηλεφωνήματα από αριθμό με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, χωρίς να πει τίποτα παραπάνω.

Αυτό εκλαμβάνεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν, ούτως ώστε να μην αποκαλύψει στην αστυνομία τι ακριβώς της είχε εκμυστηρευτεί η 20χρονη Κάρολαϊν.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη δολοφονία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επισκεφθεί την κα Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος και σε εκείνη τον τεθλιμμένο σύζυγο. Η ίδια, ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάτι ύποπτο στην στάση του.

Επιπλέον, γνώριζε από καιρό πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση του ζευγαριού παρά τα όσα φαίνονταν σε αναρτήσεις στα social media.