Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος «Φωτογράφισε» πρώτη τον πιλότο ως νούμερο ένα ύποπτο..



Αποκαλύψεις έκανε η δικηγόρος της ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Καρολάιν, Σταματία Μάρκου, λέγοντας πως η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο.Η Ελένη Μυλωνοπούλου είχε αναφέρει στην αστυνομία τα προβλήματα του ζευγαριού και μάλιστα είχε αναφέρει και τις επικοινωνίες που είχε με την Καρολάιν εν αγνοία του συζύγου της.

Έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί ο πιλότος

Η κα Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην κα Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. Έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η κατάθεσή της έχει μείνει απόρρητη και η ίδια ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος.»