Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιατί ο πατέρας της Στέλλας έπεσε σε αντιφάσεις; Διαβάστε τι είπε από την αρχή ως τώρα στους αστυνομικούς για το στυγερό έγκλημα



Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την 6χρονη Στέλλα.

Ο πατέρας της άτυχης μικρής την έπνιξε μετά ίδια του τα χέρια και το παραδέχτηκε. Όμως από την πρώτη στιγμη ως τώρα ο δράστης είπε πολλά και διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το κίνητρο του. στην αρχή προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Δεν υπολόγισε όμως ότι οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών τον είχαν υποψιαστεί από την πρώτη στιγμή, αφού είχε πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν ποτέ το σενάριο της διάρρηξης με απαγωγή της 6χρονης Στέλλας, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από το δήμο Αγίας Βαρβάρας να μην μαζέψει τα σκουπίδια κι έτσι να εντοπίσουν στον κάδο απορριμμάτων μέσα σε σακούλες τη σορό του παιδιού...

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της ανάκρισης οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, παρουσίαζαν σταδιακά όλα τα στοιχεία που ανακάλυπταν και έδειχναν ως ύποπτο για την εξαφάνιση της εξάχρονης Στέλλας τον ίδιο της τον πατέρα.

Όμως τίποτε δεν ήταν αρκετό για να τον κλονίσει.

Η στάση του ήταν απόλυτα σταθερή και δεν άλλαζε στο παραμικρό. Στην αρχή επέμενε σε όλα όσα αρχικά είχε πει για διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του επειδή αυτός ξέχασε τα κλειδιά στην εξώπορτα.

Μετά από δέκα ολόκληρες ώρες οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το τελευταίο όπλο που είχαν: του παρουσίασαν ένα μικρό απόσπασμα από βίντεο κάμερας ασφαλείας ενός σπιτιού στην γειτονιά του στην Αγία Βαρβάρα που έδειχνε έναν άνδρα που του έμοιαζε πολύ στα χαρακτηριστικά και το ντύσιμο.

«Σε έχουμε εδώ να μεταφέρεις το κορίτσι», του είπαν. «Είμαστε έτοιμοι να σε στείλουμε στον Εισαγγελέα όμως η ομολογία σου θα βοηθούσε εσένα απέναντι στην Δικαιοσύνη».

Και τότε έσπασε.

Ομολόγησε ότι αυτός είχε σκοτώσει την μικρούλα και αμέσως υπέδειξε και τον κάδο απορριμμάτων που είχε κρύψει τη σορό της τυλιγμένη σε σακούλες σκουπιδιών, όπου ελάχιστα λεπτά αργότερα την βρήκαν οι αστυνομικοί που δεν είχαν σταματήσει να ερευνούν στην περιοχή...