Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 12. Μαΐου 2021

Φθιώτιδα: Πήγε να αλλάξει τη λάμπα και έπαθε ηλεκτροπληξία"Μίλησε" η κάμερα ασφαλείας για το πως έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, ο οποίος έμεινε όλη τη νύχτα αβοήθητος και τελικά δεν τα κατάφερε.Το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14.04.2021) έχει βυθίσει στη θλίψη τους συγγενείς αλλά και τους κατοίκους της κωμόπολης της Φθιώτιδας. Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο, με τον οποίο χάθηκε ο 62χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o άνδρας τους χειμερινούς μήνες έμενε μαζί με την οικογένεια του στην Αθήνα, και από την Άνοιξη έως τα τέλη Φθινοπώρου μετέβαινε στο πατρικό του σπίτι, στην Αμφίκλεια. Αυτές τις ημέρες είχε πάει στην κωμόπολη της Φθιώτιδας, προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες, καθώς ασχολούνταν και με αγροτικά προϊόντα.

Τον χτύπησε το ρεύμα

Το βράδυ της Τετάρτης ανέβηκε σε μια σκάλα προκειμένου να αλλάξει μια λάμπα στην βεράντα του ισογείου του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής, έπεσε στο έδαφος. «Πήγε να αλλάξει μια λάμπα και έπεσε από ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί. Δεν πρόκειται για κάποια εγκληματική ενέργεια. Όταν ήρθε σε εμάς ζούσε, αλλά ήταν σε κωματώδη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου τελικά εξέπνευσε...» λέει στο newsit.gr, o διευθυντής του Κέντρου Υγείας της Αμφίκλεια, κ. Λεπενός.

Μάλιστα υπάρχει και οπτικό υλικό κατά τη στιγμή που το ρεύμα φαίνεται να χτυπά τον άνδρα και να τον ρίχνει κάτω από τη σκάλα. Στο σημείο ο 62χρονος είχε τοποθετημένη μια κάμερα ασφαλείας, το καταγραφικό της οποίας αποτύπωσε το τι ακριβώς συνέβη.

Την ώρα που ο άτυχος άνδρας άλλαζε την λάμπα στη βεράντα του ισογείου του σπιτιού, ξαφνικά η εικόνα μαύρισε, γεγονός που φανερώνει ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα με την τάση του ρεύματος