Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Φρίξα: Αγωνία για την 50χρονη - Εντατικά οι έρευνες στην περιοχή



Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 50χρονης από τη Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, η οποία εξαφανίστηκε απο την περασμένη Τετάρτη και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις Αρχές την περασμένη Κυριακή.

Σήμερα στην περιοχή θα βρεθούν ενισχυμένες δυνάμεις από την Αστυνομία με επικεφαλής το διοικητή του Α.Τ. Κρεστένων κ. Πιτσινή, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου και το Π.Κ. Κρεστένων, με συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ και κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού.

Χθες οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν περισσότερα δεδομένα σχετικά με την 50χρονη ώστε να αποκλειστούν κάποια ενδεχόμενα που πιθανότατα να αφορούν την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται καθαρά στην υπόθεση της εξαφάνισης και οι δυνάμεις εξακτινώνονται σε μια μεγάλη περιοχή προς Σκιλλουντία, Καλυβάκια, Κατασκηνώσεις και ποταμό Αλφειό.

Ο χρόνος που παρήλθε από τη στιγμή της εξαφάνισης - ουσιαστικά τη νύχτα της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης, έως την Κυριακή που δηλώθηκε η εξαφάνιση είναι μεγάλος και οι κίνδυνοι που είναι εκτεθειμένος ένας άνθρωπος στην ύπαιθρο και ιδιαίτερα σε μια ημιορεινή περιοχή όπως αυτή της Φρίξας, ακόμα μεγαλύτεροι.

Η πρόσφατη περίπτωση εξαφάνισης το υπερήλικα στην περιοχή της Μίνθης λίγες ημέρες πριν είχε τραγική κατάληξη και οι συμμετέχοντες στις έρευνες ευελπιστούν να έχει η υπόθεση της 50χρονης καλύτερη τύχη, παρά το γεγονός ότι έχουν παρέλθει οκτώ ημέρες από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της.

Την ίδια στιγμή και οι κάτοικοι της Φρίξας συμμετέχουν όπως μπορούν στις έρευνες ελέγχοντας ο καθένας την περιοχή γύρω απο την ιδιοκτησία γης που έχει στην περιοχή.

Να θυμήσουμε πως η γεωμορφολογία της Φρίξας είναι ιδιαίτερη.