Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Φρίκη στο Μαρκόπουλο: Νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα



Δραματικές ήταν οι τελευταίες ώρες της 17χρονης Μαρίνας, που δολοφονήθηκε από το χέρι της ίδιας της της μητέρας, καθώς σύμφωνα με την αυτοψία της αστυνομίας, το κορίτσι έτρεξε για να σωθεί από τη μανία της 51χρονης.

Όπως όλα δείχνουν η 17χρονη χθες το πρωί ήταν στο δωμάτιό της και ο πατέρας της ήταν στην αποθήκη και έκανε κάποιες δουλειές.

Η 51χρονη μητέρα βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε εκεί και μετά πήγε στο δωμάτιο του παιδιού της, κρατώντας το μαχαίρι με το οποίο την έσφαξε.

Εκεί φαίνεται ότι ξεκίνησε η πάλη των δύο γυναικών, καθώς βρέθηκαν κηλίδες αίματος του παιδιού, ενώ το κορίτσι σύμφωνα με την αστυνομία πήδηξε από ένα μπαλκόνι στην αυλή του σπιτιού για να γλιτώσει από τη μητέρα της που βρισκόταν σε κατάσταση απόλυτου παραλογισμού.

Ίχνη αίματος βρέθηκαν σε ένα δέντρο, από το οποίο πιάστηκε για να κατέβει, όμως η μητέρα της κατέβηκε γρήγορα τις σκάλες και πρόλαβε να μαχαιρώσει τη μονάκριβη κόρη της στο λαιμό. Στο ίδιο μάλιστα σημείο, η 51χρονη έβαλε τέλος και στη δική της ζωή, κόβοντας τις φλέβες της.

Όπως κατέθεσε ο πατέρας της 17χρονης, η σύζυγός του τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και εκείνο το πρωί μουρμούριζε συνεχώς ότι θα πεθάνουν και οι δύο και θα αφήσουν μόνη της την κόρη τους.

«Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. «Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε» είπε ο τραγικός πατέρας στους αστυνομικούς στο Μαρκόπουλο. Μαρκόπουλο

«Πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας»

Είχε αποκτήσει εμμονή ότι ήταν σοβαρά άρρωστη, ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό» πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα έκανε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη… η μητέρα ήθελε να προετοιμάσει το θάνατο της. «Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας».

«Εξαφανίζονταν τα χάπια της»

Ο τραγικός πατέρας συνέχισε λέγοντας πως τις τελευταίες μέρες η γυναίκα και μητέρα της κόρης του φαίνεται πως δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή της. «Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια» αποκάλυψε.
«Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» είπε σαστισμένος λίγο αφότου είχε δει μάνα και κόρη νεκρές σε μία λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού τους.

«Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της»

Την αγάπη αλλά και το άγχος που είχε η μητέρα για την 17χρονη αποκάλυψε και μία οικογενειακή φίλη. «Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της. Συχνά αναρωτιόταν τι θα γίνει όταν εκείνη πεθάνει. Δεν γνώριζα ότι αυτό της είχε γίνει εμμονή που θα οδηγούσε στην τραγωδία».