Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 -

Final Four 2024: Με ρόπαλα και γκλομπ η άγρια συμπλοκή των οπαδών στο ΒερολίνοΜάχη για τη ζωή του δίνει ένα τραυματίας μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου (25.5.2024) στο Βερολίνο ύστερα από συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Βίντεο λίγα λεπτά μετά τα επεισόδια δείχνει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο.

Στο βίντεο διακρίνονται οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πεσμένοι στο έδαφος, ενώ δίπλα τους βρίσκονται περιπολικά και ασθενοφόρα. 

Γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 23:00 όταν η πυροσβεστική έλαβε κλήση για επεισόδια έξω από το σταθμό του μετρό. Στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα, ενώ όπως αναφέρει η Berliner Zeitung, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν επίσης στο σημείο δυσκολεύτηκαν να περιορίσουν τα βίαια επεισόδια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 60 οπαδοί των ελληνικών ομάδων.

Οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ!

 

Η αστυνομία έχει εξακριβώσει την ταυτότητα πολλών ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Σε ανακοίνωσή της, η πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για σε συμπλοκή πολλών ατόμων σε σταθμό του μετρό, κατά την οποία ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με την Berliner Zeitung πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στη γερμανική πόλη λόγω Final Four.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η συμπλοκή έγινε στον σταθμό Prenzlauer Allee, με αποτέλεσμα ένας τραυματίας να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο ακόμη άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και άλλα εννέα να φέρουν πιο ελαφρά τραύματα.

 

«Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα
2 με βαριά και
9 με ελαφρούς τραυματισμούς.

Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρει η Πυροσβεστική του Βερολίνου.