Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Εξαπάτησε τον πρόεδρο των Δικηγόρων και συνελήφθη



Τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου προσπάθησαν να εξαπατήσουν τα κυκλώματα που δρουν στο Ηράκλειο, παρά το γεγονός ότι το ένα μετά το άλλο πέφτουν στα χέρια των αστυνομικών.

 Εκτός της υπόθεσης απάτης που εξιχνιάσθηκε από την ΕΛΑΣ σε Ηράκλειο και Λασίθι, με τη σύλληψη ενός 40χρονου από τη Βουλγαρία, ακόμη μία περίπτωση ήρθε να προστεθεί, αυτήν τη φορά με παρά λίγο θύμα τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, μία νεαρή γυναίκα, προφασιζόμενη πως είναι δικηγόρος, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Άρη Ροζάκη, λέγοντας πως είχε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και ζητώντας από τον Σύλλογο 2.000 ευρώ.

 Ο κ. Ροζάκης, ο οποίος ήταν επιφυλακτικός για την ακρίβεια όσων του είπε η γυναίκα, διαπίστωσε ότι η νεαρή δικηγόρος δεν ήταν αυτή που έλεγε, καθώς βρέθηκε η δικηγόρος, το όνομα της οποίας είχε χρησιμοποιήσει η νεαρή.

 Η δήθεν δικηγόρος προφασίστηκε ότι δεν μπορούσε να πάει στο ραντεβού για να παραλάβει τα χρήματα από τον πρόεδρο του Συλλόγου, εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων και θα έστελνε συγγενικό της πρόσωπο. Εν τω μεταξύ, είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία που συνέλαβε έναν 45χρονο Έλληνα, όταν μετέβη στο σημείο για να παραλάβει το χρηματικό ποσό, ενώ η συνεργός του αναζητείται.