Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

«Έξαλλος» ο Μ. Μαυρικίου με τον Σ. ΚασσελάκηΣε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για τις απαράδεκτες σύμφωνα με τον ίδιο, δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε δηλώσεις στη «Super Κατερίνα», δείχνοντας τον εκνευρισμό του με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε τι θα γίνει σε περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης αναλάβει την Πρωθυπουργία από τη στιγμή που δεν έχει ιδέα για τίποτα.

«Έχουν ανάψει φωτιές εδώ στην Κύπρο. Εγώ είμαι δεξιός, νονός μου είναι ο Αναστασιάδης, δεν το έχω κρύψει. Για πρώτη φορά έτρεφα αισθήματα συμπάθειας για κάποιον της αριστεράς. Έβλεπα άνθρωπο με όρεξη, με άποψη, δυνατό, αλλά πραγματικά αυτή η αμάθεια που είδαμε όλοι μετά από αυτή τη δήλωση, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ και όχι μόνο εμένα, όλη την Κύπρο και τη νέα γενιά που είναι παθιασμένη με αυτά τα θέματα.

 

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ολίσθημα αυτό το πράγμα. Αν δείτε τη δήλωση, λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημοσιογράφος του λέει “για το ψευδοκράτος λέτε” κι εκεί δεν διορθώνει, να συνειδητοποιήσει τι είπε. Μετά από τόσες ώρες ήρθε η απάντηση και είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό. Αυτό είδα. Μετά ενημερώθηκε. Συνειδητά είπε κρατίδιο το ψευδοκράτος, που έχει χυθεί τόσο αίμα.

Εμένα με τρομάζει το σενάριο αν κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μπορεί αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας. Που ξέρουμε εμείς τι κενά έχει στα άλλα θέματα; Τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα; Πειραματόζωο είναι; Δεν μπορεί να πάει να μάθει και να διεκδικήσει σε 5 χρόνια; Πρέπει τώρα να το κάνει; Δεν είναι μόνο η γνώμη μου, είναι αυτά που ακούω από πολύ κόσμο εδώ. Δεν υπάρχει άλλη συζήτηση εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον αέρα του Alpha.