Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Έβρος: Καταδίωξαν και συνέλαβαν κι άλλον διακινητή παράνομων μεταναστών



Στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας διακινητής ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Μετά τις «χειροπέδες» που πέρασαν σε τέσσερις διακινητές παράνομων μεταναστών οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, οι συνάδερφοί τους στις Φέρες συνέλαβαν ακόμα ένα άτομο.

 

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ΙΧ αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολούθησε καταδίωξη. Στη συνέχεια, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημά του και τράπηκε σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, όμως δεν άργησε να εντοπιστεί και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Στον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε επτά αλλοδαπούς, που ήθελαν παράνομα να εισέλθουν στη χώρα. Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.