Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Έτσι έπιασαν τα ΕΚΑΜ τον δραπέτη-ληστή στο Χαϊδάρι



Μετά από πολυήμερες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και κινηματογραφική επιχείρηση με τη συνδρομή πάνοπλων ανδρών της ΕΚΑΜ συνελήφθη ο 40χρονος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος είχε δραπετεύσει από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια.

Η σύλληψή του έγινε στο Χαϊδάρι, όπου είχε βρει προσωρινό καταφύγιο σε σπίτι. Ο 40χρονος μαζί με ακόμα δύο συνεργούς του είχε πραγματοποιήσει ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στα Βίλια, όπου έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους κακοποιούς και τους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί έζωσαν από κάθε πλευρά την περιοχή όπου είχαν την πληροφορίας πως είχε βρει καταφύγιο ο δραπέτης ώστε να μην του αφήσουν κανένα περιθώριο διαφυγής.

Ο δραπέτης βρισκόταν στο ισόγειο διώροφου κτιρίου μαζί με τη μητέρα του και έναν ακόμη άνδρα. Οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι. Προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα δωμάτιο αλλά ακινητοποιήθηκε ενώ η μητέρα του και το τρίτο πρόσωπο που ήταν στο σπίτι προσπάθησαν να φύγουν αλλά ακινητοποιήθηκαν και αυτοί.

 

Με πληροφορίες από το bloko.gr