Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Ετεοκλής Παύλου: «Ζήστε τη ζωή σας γι’ αυτούς που δεν μπορούν, η χειρότερή σας ημέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής»Μια ιδιαίτερη εξομολόγηση έκανε το πρωί της Παρασκευής (13/10) ο Ετεοκλής Παύλου στον «αέρα» του Breakfast@Star, που συγκίνησε πολύ.

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εμένα… Σήμερα είναι δέκα χρόνια από το ατύχημα που είχα, που μου άλλαξε τη ζωή. 13 Οκτωβρίου του 2013 έγινε το συμβάν αυτό», είπε ο παρουσιαστής με την Ελένη Χατζίδου να βρίσκεται στο πλευρό του.  

«13 Οκτωβρίου 2013 είχε γίνει το συμβάν αυτό. Δεν την έχω ως ημέρα που θέλω να τη θυμάμαι πάντα… Είναι πολλές φορές από αυτά που σου βγαίνουν από μόνα τους. Θέλω να πω κάτι στον κόσμο που μας βλέπει. Να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει ποτέ, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο. Ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν. Γιατί η χειρότερή σας ημέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε. Πολλές οι αναμνήσεις… Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας.», συμπλήρωσε. 

«Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα ένα τεράστιο αγώνα για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη την ημέρα και σήμερα είμαστε εδώ, αυτά…», είπε ο Ετεοκλής με την Ελένη να του δίνει ένα φιλί.

Η Ελένη Χατζίδου του έδωσε ένα τρυφερό φιλί και δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματικής της φόρτιση από την εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου. «Είναι ένας άνθρωπος που δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυσκολία και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δύο δουλειές» είπε η τραγουδίστρια, με τον σύζυγό της να τονίζει ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι στο χέρι του καθένα σε πόσο μικρό ή μεγάλο βαθμό θα το κάνεις να υπάρχει