Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 -
Μέτριο

8 °C

Σήμερα, 21. Ιανουαρίου 2021

Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο - Εν διαστάσει σύζυγοι κυνηγιούνταν και τράκαρανΜοιάζει με σενάριο αμερικανικής σειράς εμπορικού επεισοδίου, αλλά δεν είναι. Ο λόγος για ένα ζευγάρι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κόρινθο, όπου κυνηγήθηκαν με τα αυτοκίνητά τους και τράκαραν.

Το «Ερωτικό Τροχαίο της Κορίνθου» σημειώθηκε, στις 5:00 περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Κορίνιου-Εξαμιλίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος σε κατάσταση αμόκ χτύπησε τρεις φορές το αυτοκίνητο της 30χρονης με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο και ανετράπη. Στη συνέχεια ο 40χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και τραυματίστηκε.

Η γυναίκα είπε μάλιστα ότι ο πρώην σύζυγός της, της είχε επιτεθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, υπήρχε ιστορικό καταγγελιών από τη σύζυγο για τον βίαιο χαρακτήρα του 40χρονου.

Το θύμα είχε νοσηλευτεί άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα στο σώμα της και με σπασμένη μύτη.

Η γυναίκα μίλησε στο Star και περιέγραψε τι συνέβη. «Γυρνούσα από τον Ισθμό της Κορίνθου και ξαφνικά είδα πίσω μου το αμάξι του πρώην συζύγου μου. Πάντα είχα τον νου μου και κοιτούσα συνέχεια πίσω από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου μου, όπου πήγαινα. Ήρθε πίσω μου με ταχύτητα μεγάλη και με χτύπησε 3 φορές. Εκείνη την ώρα τα έχασα. Προσπέρασα ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά μου κι έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου! Πώς δεν πήρα άλλον άνθρωπο στον λαιμό μου» είπε.

Ο 40χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος.