Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έριξαν τον φράκτη, φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο κι έγιναν καπνός!



Με κινηματογραφικό τρόπο έξι άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες, εξουδετέρωσαν τον φύλακα και λήστεψαν γνωστό εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας αυγών, στο Ύπατο Βοιωτίας.

Ήταν περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/7) όταν ένα αυτοκίνητο έριξε τον φράκτη του εργοστασίου που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής στο δρόμο για Λαμία, στο Ύπατο Βοιωτίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, από μέσα ξεπήδησαν έξι κουκουλοφόροι ένας εκ των οποίων με περίστροφο ακινητοποίησε τον φύλακα, τον οποίο και δέσμευσε προκειμένου οι συνεργοί του να ψάξουν ανενόχλητοι τους χώρους.

Τελικά βρήκαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο φόρτωσαν σε φορτηγό της εταιρείας και χρησιμοποιώντας ένα ακόμη φορτηγό πάλι της εταιρίας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σημειώνουμε ότι το ΙΧΕ που χρησιμοποίησαν για να γκρεμίσουν το φράκτη ακινητοποιήθηκε από τη σύγκρουση και οι ληστές το έκαψαν επί τόπου. Σύμφωνα με την αστυνομία το είχαν κλέψει από περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Γύρω στις 6 το πρωί αστυνομικοί εντόπισαν το ένα εκ των δύο φορτηγών της εταιρίας παρατημένο σε περιοχή έξω από τη Χαλκίδα.

Για τη ληστεία ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών.