Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Επίθεση με βιτριόλη: Το προφίλ της 35χρονης που προσήχθη στην Υπ. Ασφάλειας Αθηνών ως ύποπτη



Συνεχίζεται, έως αυτή την ώρα, η ανάκριση της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, ενώ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, είναι θέμα χρόνου να ομολογήσει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε μια τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί - καθώς και μια περούκα. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Κατά με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη, ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες κατάγονται από τον ίδιο νομό.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.
Η Αστυνομία διενήργησε σήμερα έρευνα στο σπίτι της 35χρονης και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε κάποια ακόμη στοιχεία τα οποία διερευνώνται. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί και μια ακόμη γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στην φερόμενη ως δράστιδα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ