Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 -

Επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου Υλικού από τον αρχηγό ΓΕΣΟ Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου Υλικού (ΚΕΥ) την Τρίτη 03 Ιουλίου, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όπου περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με το προωσπικό.

Την Τρίτη 03 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Κέντρο Ελέγχου Υλικών (ΚΕΥ), στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Ο Αρχηγός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, περιηγήθηκε στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου. 

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός του Στρατού πραγματοποίησε ομιλία στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, κατά την οποία αναφέρθηκε στη συμβολή του ΚΕΥ στην αναβάθμιση της Διοικητικής Μέριμνας, ως κεντρικός φορέας διαχείρισης, του συνόλου των υλικών και πυρομαχικών του Στρατού Ξηράς.

Έδωσε κατευθύνσεις για την προοπτική, τις προκλήσεις και το ρόλο του Κέντρου, ως πληροφοριακή βάση δεδομένων των διαχειριζόμενων υλικών.

Διαπίστωσε, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που διακατέχει το προσωπικό.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του ΑΓΕΣ: