Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

«Επικήρυξαν» τη Μιμή Ντενίση οι Αναρχικοί



Μετά το «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ», που απειλούσε ότι θα κάνει τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως να «φεύγουν τρέχοντας από το Πάρκο», η αντίστοιχη ομάδα της Αρχιτεκτονικής διακηρύσσει ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Άρεως».

Το «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής τύπωσε και κόλλησε αφίσα στην οποία στοχοποιείται η ηθοποιός Μιμή Ντενίση με μεγάλη φωτογραφία από τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» να βάψει λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park». Γίνεται επίσης αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

«Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της (βλέπε ρεπορτάζ στο ΣΚΑΙ και δημοσιεύεσεις στην Καθημερινή), τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ΓΙώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης», αναφέρει χαρακτηρισικά στην αφίσα.

πηγή: tlife