Τρίτη 26 Μαΐου 2020 -
Heavy rain showers

14 °C

Σήμερα, 26. Μαΐου 2020

Ένοχος ο δολοφόνος του φαρμακοποιούΙσόβια κάθειρξη αποφάσισε το δικαστήριο για τον δολοφόνο του φαρμακοποιού Βασίλη  Φλώρου

Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά, αποφάσισε το μικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών για τον Παύλο Ιωαννίδη τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου πριν από ένα χρόνο.

Ένοχος ο δράστης, πρότεινε νωρίτερα η εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας στην υπόθεση της δολοφονίας του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου από τον καθομολογία δράστη Παύλο Ιωαννίδη

Ολοκληρώνοντας την εισήγησή της η εισαγγελέας για την υπόθεση της δολοφονίας του φαρμακοποιού από τον δράστη Παύλο Ιωαννίδη είπε :
«Η ανθρωποκτονία τελέσθηκε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση. Ήθελε να αποφύγει να πληρώσει ο δράστης ένα χρέος που ο ίδιος επωμίστηκε. Ένοχος και για τα τρία αδικήματα»

Η πρόταση της εισαγγελέως ολοκληρώνοντας την εισήγησή της αυτή ήταν να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος
«Προτείνω Ενοχή του κατηγορουμένου και για τα τρία αδικήματα»

Τελευταία μέρα για τη δίκη της δολοφονίας του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, στο μικτό ορκωτό Αθηνών.

Η εισαγγελέας κατά την εισήγησή της περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την από πρόθεση και σχεδιασμό την δολοφονία

Είχε καθαρό μυαλό, σώας τα φρένας και δεν είχε μειωμένο καταλογισμό είπε η εισαγγελέας . Σημείωσε μάλιστα ότι ο ισχυρισμός του δράστη ότι είχε μειωμένο καταλογισμό δεν στέκεται
Ανέφερε μια σειρά από συμπτώματα που θα έπρεπε να έχει σε περίπτωση μειωμένου καταλογισμού τα οποία δεν παρουσιάζει. Επίσης αναφερόμενη στις περιγραφές που έγιναν για το πρόσωπο του δράστη είπε ότι δεν προκύπτει κανένα σύμπτωμα και ότι ο δράστης είναι οριακός . Μίλησε για όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο και τα οποία δεν αποδεικνύουν όλα όσα προσπαθεί να αποδείξει ο δράστης και η υπεράσπισή του ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Δικαιωμένη δήλωσε η οικογένεια του θύματος Βασίλη Φλωρου μετά την απόφαση του μικρού ορκωτού Αθηνών να καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη τον Παύλο Ιωαννίδη.

 

 

Οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον Ιωαννίδη αμέσως μετά την απόφαση και τον οδήγησαν στον Κορυδαλλό