
Ο γνωστός τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς ξανά για τρίτη φορά με την κατά 28 χρόνια νεότερη σύζυγο. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κάνει τρεις γάμους, έχει αποκτήσει δύο παιδιά και ετοιμάζεται για το τρίτο καρπό του έρωτά του με την Σπυριδούλα.
Ο λόγος για τον 62χρονο Βαγγέλη Κονιτόπουλο.
Σε λίγο καιρό ετοιμάζεσαι να γίνεις για Τρίτη φορά πατέρας.
«Περιμένουμε το μωρό το Σεπτέμβριο, το πρώτο 10ημερο. Ήταν συνειδητή επιλογή και αυτό το μωρό. Το περιμένω όπως περίμενα και τα άλλα μου παιδιά. Το ήθελε πάρα πολύ και η γυναίκα μου. Αυτή η κοπέλα , παρόλο το δυναμισμό και την εξυπνάδα της, έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να με πιάσει από το λαιμό και δεν το κάνει γιατί θα εκραγώ.»
Πώς δημιουργήθηκε η σχέση σας;
«Έκανα αίτηση διαζυγίου το 2000, το το 2002 βγήκε το διαζύγιο και γνωριστήκαμε το 2006. Πατρευτήκαμε το 2011. Με τη γυναίκα μου έχουμε 28 χρόνια διαφορά.» λέει στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού.