Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε μνήμα!



Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά πραματοποίησαν αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη, ενός 30χρονου και μίας 32χρονης, οι οποίοι είχαν περισσότερα από 300 γραμμάρια χασίς στην κατοχή τους. Το ευφάνταστο "ζευγάρι" κακοποιών έκρυβε τα ναρκωτικά στο νεκροταφείο της πόλης και συγκεκριμένα σε σε ντουλαπάκι μνήματος.  

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο να πηγαίνει με μοτοσυκλέτα στα κοιμητήρια της Αλεξανδρούπολης  στο οποίο είχαν αποκρύψει δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε επίσης στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 105 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία όπου διαμένουν οι δράστες εντοπίσθηκε και η 32χρονη, ενώ βρέθηκαν επιπλέον μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,3 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Συνολικά κατασχέθηκαν 317,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 μεταλλικός τρίφτης, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, 1 δίκυκλη μοτοσικλέτα και 2 κινητά τηλέφωνα.