Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

29 °C

Σήμερα, 28. Ιουλίου 2021

Εκπληκτικό: Στρατιωτικοί ιατροί νικούν σπάνιο καρκίνο του μαστού (Βίντεο)Με ένα σπάνιο περιστατικό καρκίνου του μαστού ήρθαν αντιμέτωποι στρατιωτικοί ιατροί από τη ΣΜΥ και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας. 

Η παρουσίαση αυτού του σπάνιου περιστατικού όγκου στήθους που αφορούσε γυναίκα ιδιώτη 65 ετών από την πόλη των Τρικάλων, έγινε στο 26ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη από τη Γενική Χειρουργό της ΣΜΥ, Αντισυνταγματάρχη Ι. Κωνσταντιάδου.

Μαζί με τους συναδέλφους της Αντισυνταγματάρχη Ν. Ξηρό, Διευθυντή Χειρουργικής κλινικής 404 ΓΣΝ Λάρισας και Ταγματάρχη Κ. Παιδοκούκη, Διευθυντή Αναισθησιολογικού τμήματος του ιδίου νοσοκομείου, αντιμετώπισαν με επιτυχία τον σπάνιο όγκο και βγήκαν νικητές από την μάχη με τον καρκίνο. Τέλειο ιατρικό team από εξαίρετους επιστημόνες και ανθώπους.

Η παρουσίαση του περιστατικού στο συνέδριο έγινε με τη μορφή εργασίας με θέμα: ''Γιγαντιαίο Ενδοκυστικό ή Εγκαψωμένο Θηλώδες Καρκίνωμα Μαστού - Παρουσίαση Περισταστικού'' η οποία απέσπασε έπαινο ως δεύτερη καλύτερη εργασία από την επιστημονική επιτροπή.

Δείτε τι δήλωσε η Γενική Χειρουργός, Αντισυνταγματάρχης Ι. Κωνσταντιάδου στο kranosgr.blogspot.gr: