Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Εκλογές 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να εργαστούμε πιο σκληρά για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο λαός



Οκτώ μέρες μετά τις εκλογές στις οποίες η ΝΔ κατάφερε να πάρει μία συντριπτική νίκη λαμβάνοντας 146 έδρες, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στη νέα εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου και στο διακύβευμα των εκλογών ενώ αναμένεται να μιλήσει για την ανάγκη να προκύψει μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Την ίδια στιγμή θα ξεκαθαρίσει και πάλι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. 

Ζητώ ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου και τόνισε πως οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι ήταν πρωτόγνωρο αυτό που έγινε με το αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα – όπως είπε – ότι οποίο μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την επόμενη μέρα.

O πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε αν υπήρχαν φαινόμενα αλαζονείας στην κυβέρνηση στη διάρκεια της 4ετιας. «Προφανώς σε μία τετραετία θα υπάρχουν και φαινόμενα αλαζονείας και λάθη που πάντα πρέπει να αναγνωρίζουμε» σημείωσε.

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ. «Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν κατάλαβαν τίποτα από όσα έγιναν την προηγούμενη Κυριακή.

Ακούμε πάλι τις ίδιες σαχλαμάρες, ότι θα ιδιωτικοποιήσουμε το νερό» τόνισε.