Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εγκλημα στον Άγ. Κοσμά - Πατέρας δύο παιδιών το θύμα που χτυπήθηκε με τσεκούρι στο κεφάλι



Συγκλονίζει η ιστορία του άτυχου 49χρονου άστεγου που βρέθηκε νεκρός μετά από χτύπημα με τσεκούρι στο κεφάλι. Ο Ηλίας, όπως μας ανέφεραν στις δηλώσεις τους αυτοί που τον ήξεραν, το τελευταίο διάστημα ζούσε σε ένα δωμάτιο στις παλιές εγκαταστάσεις φημισμένου καλοκαιρινού κλαμπ στην περιοχή του Αγίου Κοσμά δίπλα στην πλαζ.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 49χρονος βρέθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης μέσα σε λίμνη αίματος αφού κάποιος τον χτύπησε πισώπλατα με τσεκούρι στο δεξιό μέρος του κεφαλιού του.

Ο άτυχος  άστεγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι Αλβανικής καταγωγής, χωρισμένος, έχει δύο παιδιά και λόγω της ανεργίας του αλλά και του εθισμού του στο αλκοόλ, η γυναίκα του τον έδιωξε και έμεινε μόνος του.  

«Στις 8:50 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως ο Ηλίας είναι χτυπημένος μέσα στο δωμάτιο. Έρχομαι εδώ και μου λέει κάποιος που μένει εδώ, τον Ηλία τον έχουν σκοτώσει. Αμέσως πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και ήρθε η αστυνομία και μπήκαμε μέσα στην καλύβα. Και είδα τον άνθρωπο σκοτωμένο γεμάτο με αίματα στο πρόσωπο χαραγμένος με τσεκούρι στο δεξί μέρος του κεφαλιού του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές. 

Ο 49χρονος, δεν ζούσε μόνος του μέσα στην καλύβα αλλά μαζί με έναν φίλο του ασιατικής καταγωγής ο οποίος και αναζητείται από τις αρχές.  

«Ο Ηλίας ήταν άστεγος τον τελευταίο καιρό και έμενε με έναν Αλί από Ιράκ ή Ιράν δεν ξέρω ακριβώς. Ο Ηλίας έχει γυναίκα και δύο παιδιά., αλλά είναι χωρισμένος άνεργος και άστεγος και το γύρισε στο αλκοόλ και στα τσιγάρα και μου φαίνεται πως αυτός ήταν και ο λόγος που τσακώθηκε με τη γυναίκα του» είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του αδικοχαμένου άστεγου στον Άγιο Κοσμά 

«Ήταν ένα πολύ ήσυχος άνθρωπος ο οποίος πουλούσε ψάρια για να βγάλει ένα μικρό χαρτζιλίκι», μας λέει ένας άλλος γνωστός του στην περιοχή. 
 
«Ήταν πολύ καλό παιδί περνούσε από εδώ με ένα μηχανάκι, ήταν μαζί του και ένας άλλος που έβγαζε ψάρια και ο συγχωρεμένος τα πουλούσε. Εκεί μέσα στο δωμάτιο έμεναν 5-6 άτομα. Πότε έβλεπες τρεις τέσσερις πότε έβλεπες έναν. Αυτός ήταν αλβανός ο Ηλίας. Αυτό ξέρω. Και σήμερα έμαθα ότι του έσπασαν το κεφάλι με ένα τσεκούρι από την πίσω μεριά καθόταν στην καρέκλα και του έσπασαν το κεφάλι. Ήρθα στις 10 και το έμαθα», ανέφερε συγκλονισμένος θαμώνας της περιοχής του Αγίου Κοσμά.

«Ήταν πολύ καλό παιδί περνούσε από εδώ με ένα μηχανάκι, ήταν μαζί του και ένας άλλος που έβγαζε ψάρια και ο συγχωρεμένος τα πουλούσε», λέει στο παρακάτω βίντεο γνωστός του θύματος

 

«Είδα τον άνθρωπο σκοτωμένο γεμάτο με αίματα στο πρόσωπο χαραγμένος με τσεκούρι στο δεξί μέρος του κεφαλιού του» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές.